Home

Our Story

Iluigi

Blog

Shop

Winkelmand

Contact

Iluigi – Olive Oil Ice

Iluigi – Olive Oil Ice

Olijfolie wordt ontzettend veel gebruikt in de Italiaanse keuken. Het is iets wat alle Italianen standaard in hun keuken hebben staan, maar wist je dat olijfolie ook perfect past bij zoete gerechten? Zo creëerden we ons olijfolie ijs!

Lees meer
Iluigi – Amarena Ice

Iluigi – Amarena Ice

Bij Iluigi kiezen we voor kwaliteit en daarom kozen we voor Amarena kersen i.p.v. gewone kersen. De combinatie van onze Iluigi olive oil en de uitgesproken smaak van Amarena kersen geven een zoete ervaring aan je smaakpapillen.

Lees meer
Iluigi – Pistachio Ice

Iluigi – Pistachio Ice

Iluigi Pistachio Ice is voor de echte fijnproevers. Het ijs heeft een unieke smaak van twee zachte ingrediënten die gecombineerd worden. Iluigi olive oil en de beste pistachenoten vormen dit onweerstaanbare ijs. Proef het nu!

Lees meer
Iluigi – Nocciola Ice

Iluigi – Nocciola Ice

De uitgesproken smaak van de hazelnoot-praline in combinatie met de zachte smaak van onze Iluigi organic extra virgin olijfolie is een mooi samengaan dat u zeker en vast gaat appreciëren.

Lees meer
Iluigi – Coffee

Iluigi – Coffee

Onze Iluigi koffie is 100% zuivere Arabica koffie, een mengeling met koffiebonen uit Peru, Honduras en Brazilië. Een koffie vol van smaak , zoals de echte Iluigi’s hem graag ‘s ochtends drinken.

Lees meer

ILUIGI

Orgelstraat 6  (Bourlaschouwburg)
2000 Antwerpen
België

OPENINGSUREN

Donderdag t.e.m. zaterdag:
11u00 - 18u00

Je bent eveneens steeds welkom op andere tijdstippen op afspraak, ook voor private shopping.

E

Jouw Privacy

E

Voorwaarden

E

Cookies