Iluigi – Focaccia met hoeveboter, zeezout & bieslook
Dit simpele recept is klaar in 2 minuten, ziet er leuk uit en geeft net dat tikkeltje extra aan jouw focaccia.
Ingrediënten: Focaccia naar keuze (hier best een neutralere aangezien je al met je boter topping zit), zeezout, hoeveboter & bieslook
Stap 1: Neem een mooi plankje of schaal waarop je de boter kan uitsmeren. Laat de boter even uit de koelkast zodat je deze makkelijker kan uitsmeren. Smeer de boter uit op het plankje.
Stap 2: Bestrooi de boter rijkelijk met het zeezout.
Stap 3: Snij de bieslook in kleine stukjes en verdeel over de boter.
Stap 4: Bak je focaccia af en smullen maar!

OPENINGSUREN
Donderdag t.e.m. zaterdag:
11u00 - 18u00
Je bent eveneens steeds welkom op andere tijdstippen op afspraak, ook voor private shopping.