Home

Our Story

Iluigi

Blog

Shop

Contact

Iluigi Olijfpluk Reis

Iluigi – Pomodoro & feta brushetta

Dit eenvoudig gerecht is een ideale lunch op een zomerse dag. Een heerlijke mix van Griekse en Italiaanse smaken op een Belgisch boerenbrood, dat is werkelijk genieten! In ons Iluigi aanbod van Italiaanse producten vind je een heerlijke kruidenmix die dit gerecht op smaak brengt. En uiteraard: onze Iluigi olijfolie, waar het allemaal mee begon, als prachtig bindmiddel tussen alle individuele producten.  

Ingrediënten (6 personen): 400 gram Griekse Feta, 600 gram kerstomaten, Iluigi Bruschetta Al Pomodoro kruiden- mix, Iluigi olijfolie, verse basilicum, 1 groot boerenbrood. + optioneel: balsamicoazijn

Stap 1: Doe de gewassen kerstomaten in een ovenschaal. Bedek royaal met Iluigi olijfolie. Meng er de Iluigi kruidenmix onder en zorg dat alle tomaten goed bedekt zijn.  

Stap 2: Leg de feta in dezelfde ovenschaal. Giet er een scheutje olijfolie over en een handvol kruiden uit de brushetta kruidenmix. Zet de ovenschaal voor 20-30 minuten in een oven van 200 graden.   

Stap 3: Hak terwijl de basilicum in grove stukken.  

Stap 4: Snijd het boerenbrood in dikke plakken. Rooster in een broodrooster of pan met een beetje olijfolie tot het brood mooi bruin ziet.  

Stap 5: Haal de ovenschaal uit de oven. Bestrijk  de feta grof over het geroosterd brood. Leg de er tomaatjes bovenop. Zie dat je ook wat van de olijfolie en kruiden op de bodem van de schaal meepakt. Garneer met verse basilicum. + optioneel: besprenkel met een scheutje balsamicoazijn.  

ILUIGI

Breeveld 4 2970 Schilde 
België

OPENINGSUREN

Altijd welkom op afspraak of wij komen naar jou toe. 

E

Jouw Privacy

E

Voorwaarden

E

Cookies