Home

Our Story

Iluigi

Blog

Shop

Contact

Iluigi Olijfpluk Reis

Iluigi – Olive Oil Ice

Olijfolie wordt ontzettend veel gebruikt in de Italiaanse keuken. Het is iets wat alle Italianen standaard in hun keuken hebben staan, maar wist je dat olijfolie ook perfect past bij zoete gerechten? Zo creëerden we Ons olijfolie ijs!

Olijfolie gemengd met ijs. Dit is waarschijnlijk een combinatie waar u niet direct aan denkt. Toch bestaat olijfolie ijs al even en heeft het een unieke en overheerlijke smaak. Meestal wordt er olijfolie over je bol vanille-ijs gegoten, maar Iluigi pakte het anders aan. Wij creëerden een ijs puur bestaande uit olijfolie. Hierdoor komt de smaak van de sublieme olie nog meer naar boven. Je proeft duidelijk het verschil in kwaliteit. Het is heel belangrijk dat de olijfolie ook van topkwaliteit is.

Daarom kozen wij voor onze organic extra virgin Iluigi olijfolie om toch voor die ultieme kwaliteit te gaan.

Het ijs heeft een zachte touch. De olijfolie smaakt niet te hard door in het ijs, maar geeft een subtiele touch. Zo komen beide ingrediënten aan bod op hun eigen manier en gaan uitstekend goed samen.

Zoals vermeld heeft ons olijfolie-ijs een zachte, milde smaak. Wie toch van iets steviger houdt of van wat afwisseling kan een kijkje nemen bij onze andere soorten ijs. Hier wordt de olijfolie vermengd met noten of fruit wat het ijs iets krachtiger maakt. Ideaal voor de zoetebekken onder ons.

ILUIGI

Breeveld 4 2970 Schilde 
België

OPENINGSUREN

Altijd welkom op afspraak of wij komen naar jou toe. 

E

Jouw Privacy

E

Voorwaarden

E

Cookies