Home

Our Story

Iluigi

Blog

Shop

Contact

Iluigi Olijfpluk Reis

Belgische chocolade maakt deel uit van ons cultureel erfgoed en is (terecht) een begrip dat wereldwijd bekend is. Van alle uithoeken reizen mensen naar België om onze befaamde chocolade en pralines te proeven. Een kwalitatief basisproduct en een gezonde bio olijfolie bracht ons op het idee om een exclusieve Iluigi olijfolie praline te creëren. Onze artisanale chocolatier ging ermee aan de slag en bedacht enkele heerlijke pralines met een originele insteek. Lekker & gezond!

WAT MAAKT ONZE BELGISCHE CHOCOLADE ZO UNIEK?

Iluigi werkt enkel met cacao bonen van hoge kwaliteit die met zorg geroosterd zijn. Belgische chocolade heeft een hoger cacaogehalte dan de meeste internationale producten en bevat 100% pure cacaoboter. Onze chocolade wordt gemaakt van erg fijn gemalen cacaobonen, zodat ze een structuur heeft van 24 micron. Dit geeft een verschil in mondgevoel en aroma’s. Belgische chocolatiers staan erom bekend erg creatief te zijn, nergens ter wereld vind je zo’n grote variëteit aan nieuwe en verrukkelijke smaken en smaakcombinaties.

CREATIE PROCES

In co-creatie met onze chocolatier hebben we een chocoladeontwerp gemaakt en een vulling gecreëerd waarin 20% Iluigi olijfolie verwerkt zit. We hebben de natuurlijk olieën van de 2 vullingen, pompoenpitpaste en hazelnootpaste, vervangen door onze extra virgin Iluigi olive oil.

Voor ieder wat wils, we werken met melkchocolade, rubychocolade en pure chocolade. We nemen je graag mee op culinaire ontdekking.

Olijfolie pralines,
een totaalbeleving

Pure chocolade praline met een heerlijke vulling van pure hazelnootpasta en 20% ILUIGI olijfolie

Ruby chocolade praline met een heerlijke vulling van pure pompoenpitpasta en 20% ILUIGI olijfolie

Melkchocolade praline met een heerlijke vulling van pure pompoenpitpasta en 20% ILUIGI olijfolie

Voor de romantische zielen hebben we ook Iluigi pralines in hartjesvorm.
Altijd leuk om iemand cadeau te doen!

Pure chocolade praline met een heerlijke vulling van pure hazelnootpasta en 20% Iluigi olijfolie

Melkchocolade praline met een heerlijke vulling van pure pompoenpitpasta en 20% Iluigi olijfolie

Leuk om te geven en te krijgen

Vlamingen koesteren chocolade en pralines. Cijfers wijzen uit dat we er jaarlijks minstens 6 kilo van opsmullen. Wil je je geliefde spontaan verrassen, iemand een hart onder de riem steken of gewoon tonen dat je aan iemand denkt? Iluigi heeft een, met de hand ingekleurd, gemarmerd melkchocoladehart ontworpen om deze boodschap extra kracht bij te zetten. Zijn je smaakpapillen geprikkeld? Aarzel niet ons te vragen naar de combinatiemogelijkheden.

ILUIGI

Breeveld 4 2970 Schilde 
België

OPENINGSUREN

Altijd welkom op afspraak of wij komen naar jou toe. 

E

Jouw Privacy

E

Voorwaarden

E

Cookies