Home

Our Story

Iluigi

Blog

Shop

Contact

Iluigi Olijfpluk Reis

Food & Spices

Iluigi Food & Spices

Eten en drinken vormen een belangrijk onderdeel van de Italiaanse levensstijl. Tijd nemen om écht te genieten van een pure, uitgebreide maaltijd met de ganse familie rond tafel.

Eenvoud siert

Bij de Italianen staat eenvoud centraal. Ze gebruiken enkel verse en kwalitatieve ingrediënten om alle smaken en aroma’s te beleven. Smaakmakers zoals kruiden, olijfolie en azijn zijn daarbij onmisbaar. Hierbij selecteren ze kruiden en gewassen die zoveel mogelijk uit eigen land komen. Kruiden geven niet alleen een lekkere extra smaak en geur, maar ze hebben ook vele gezondheidsvoordelen. Denk maar aan de vitamine A,B, C, ijzer en magnesium die in peterselie zitten. Of de vele antioxidanten in basilicum. Zo heeft elk kruid zijn specifieke gezondheidsvoordelen.

The Italian way of life

Aperitivo & antipasti

Italianen starten hun diner in de late namiddag met een ‘aperitivo’ en ‘antipasti’. Een heerlijk drankje en hapje om je klaar te stomen voor het diner. Sit back, relax & geniet van een heerlijke brusschetta en een glaasje topwijn.

Primo piatto

Klaar voor het ‘primo piatto’, het voorgerecht? Dit is vaak een heerlijke pasta of risotto aangevuld met ingrediënten naar keuze. Geniet van een warme pasta met een gezond tomatensausje en gezonde groentjes, of een risotto met bospaddenstoelen. ILUIGI biedt een ruime keuze aan primo piatto’s met elk een smaakbom van flavours.

Secundo piatto

Als ‘secundo piatto’, het hoofdgerecht, staan vis-en vleesgerechten centraal. Combineer dit met de juiste kruidenbereiding en alle smaken komen gebalanceerd tot hun recht. Werk je visgerecht af met onze heerlijke ILUIGI truffelolie of onze ‘grillate alle rosso’ om je vlees een finishing touch te geven. Je Italiaanse gerechten worden meteen naar een hoger niveau getild.

Dolce

Sluit je maaltijd af met een ‘dolce’, een zoet dessertje. Geniet van onze heerlijke Italiaanse gelato of tiramisu in combinatie met een ‘digestivi’ en jouw Italiaans familiemoment is geslaagd!

Door onze jarenlange connectie met Italië en kennis van de Italiaanse keuken, weten we welke producten eerlijk en puur zijn en niet mogen ontbreken in jouw maaltijd. We halen onze producten dan ook rechtstreeks bij de bron om de perfecte Italiaanse ervaring tot bij jou thuis te krijgen.

ILUIGI

Breeveld 4 2970 Schilde 
België

OPENINGSUREN

Altijd welkom op afspraak of wij komen naar jou toe. 

E

Jouw Privacy

E

Voorwaarden

E

Cookies