Home

Our Story

Iluigi

Blog

Shop

Contact

Iluigi Olijfpluk Reis

The Iluigi Experience

La Dolce Vita

Als levensgenieters hebben wij enorme bewondering voor de Italiaanse cultuur. Heerlijke gastronomie, zuiderse gastvrijheid & authenciteit. En vooraal ook even letterlijk leren stilstaan! Genieten in het hier en nu. Italië is al 30 jaar onze 2e thuis en ILUIGI is een eerbetoon aan alle Luigi’s: Italianen die hun oude tradities en kennis willen delen met ons.

Het gebruik van verse ingrediënten, eenvoud en het ten volste benutten van elk ingrediënt typeert de traditionele Italiaanse keuken. Eeuwenoude tradities & kennis worden van generatie op generatie overgedragen. Het plukken en persen van olijven tot olie is daar één van, maar ook de puurheid van de voeding en de gezelligheid die met de maaltijd gepaard gaat, creëert het ‘La Dolce Vita’ gevoel.

Iluigi, one big Italian family

Onze merknaam is ondertussen ruimer dan enkel onze olijfolie. Het is een stevige knipoog naar artisanale lokale producten. Onze ontdekkingsreis bracht ons bij streekproducten met dezelfde puurheid en authenticiteit. ILUIGI ontpopte zich tot een bruisende familie met één gemeenschappelijke noemer, liefde & passe voor de ambacht.

Al onze artisanale ingrediënten, de Italiaanse gezelligheid, sfeer en huiselijkheid hebben we op één plek gebundeld. Zo geven we jullie inkijk in ons ILUIGI verhaal, en kunnen jullie dit gevoel ook écht ervaren. We zochten én vonden bezielde ondernemers met dezelfde gedrevenheid en passie om ons verhaal extra body te geven.

Co-creatie met bezielde ondernemers

Onze interieurspecialist is gepassioneerd door het warme karakter van hout. Hij creërt tijdloze creaties die uniek zijn en authenticiteit uitstralen. De vele unieke houten schalen, kaarshoudertjes en kommen brengen extra gezelligheid en sfeer in onze ILUIGI experience conceptstore. Je vindt er ook prachtige kunstwerkjes en decoratief artwork die de handmade lifestyle representeren. Fan van aardewerk? Dan ben je hier zeker aan het goede adres. Je vindt er exclusieve keramieke stukken en creaties waar maar enkele van gemaakt zijn.

The Iluigi experience concept store

Authentieke passies in combinatie met de puurheid van onze Italiaanse producten zorgt voor een prachtige belevingswinkel. Smaakexplosies van 100% kwaliteit en de authentieke omgeving geven je een instant vakantiegevoel. The ILUIGI experience conceptstore staat voor lifestyle, handmade products en puurheid volgens de traditie van de echte Italianen.

Kom snel een kijkje nemen en laat je meenemen naar het authentieke Italië! De ILUIGI experience conceptstore bevindt zich in hartje Antwerpen, in orgelstraat 6, aan de Bourlaschouwburg en graanmarkt.

ILUIGI

Breeveld 4 2970 Schilde 
België

OPENINGSUREN

Altijd welkom op afspraak of wij komen naar jou toe. 

E

Jouw Privacy

E

Voorwaarden

E

Cookies