Home

Our Story

Iluigi

Blog

Shop

Contact

Iluigi Olijfpluk Reis

ILUIGI DETOX TEA

Italië staat bekend om gezonde, natuurlijke producten. Kijk maar naar hun olijfolie. Wat als we onze Iluigi olive oil combineren met iets wat al duizenden jaren goed is voor ons lichaam? Van oudsher weten we dat thee een gezond effect heeft op ons lichaam. Een combi van onze bio olijfolie en de reinigende werking van thee creëerde Iluigi detox tea.

Positieve werking van olijfbladeren

Het is algemeen bekend dat olijfolie, en vooral het olijfblad heel erg goed zijn voor onze gezondheid. Waarom? In één enkel olijfblad zitten meer dan twaalf verschillende antioxidanten. De bekendste ervan is ‘oleuropeïne’. Door deze stof krijgt de olijf zijn bittere smaak. Het zorgt voor de bescherming van onze celstructuur. Nog een voordeel van de antioxidant is zijn antivirale en antibacteriële werking. Ook vertraagt het ons verouderingsproces, waardoor onze cellen langer intact blijven. Een ander belangrijk ingrediënt is ‘cholofyl’. Dit stimuleert de vorming van rode bloedcellen en zuivert het bloed. Op die manier verlagen olijfbladeren je bloeddruk en is het aangeraden om olijfblad te nemen bij een te hoge bloeddruk. De bladeren zijn ontzettend goed voor een gezonde bloeddoorstroming en versterking van je immuunsysteem bij regelmatige inname.

Gezond én lekker!

We kunnen dus stellen dat olijfboombladeren uiterst gezond zijn. Buiten het gezonde aspect, is olijfthee ook gewoon heel erg lekker. Na een koude winterwandeling heerlijk opwarmen met een lekker kopje thee, of een verkoelende frisse ijsthee in hartje zomer. Warm of koud, de uitgesproken smaak blijft. A cup of ILUIGI detox tea a day, keeps the doctor away!

Uitgesproken smaak

De smaak van deze ILUIGI olive detox tea is zeer mild en aromatisch. De thee heeft een fruitige, zoete touch door de stukjes appel, mango, appelsien en banaan. De smaak wordt gecombineerd met een lichte toets van olijfblad. Ideaal voor fruitliefhebbers die houden van een fruitige, maar geen té zoete smaak. Groene thee zet je met water op 80°celsius, zo smaakt je thee niet bitter.

Ons gevarieerd gamma aan flavours

Je hebt koffie en theedrinkers. Wij behoren tot het 2e groepje en zijn enorme fan van onze Iluigi detox thee. Thee doet ons aan reizen denken. Puur uit persoonlijke interesse en nieuwsgierigheid zijn we verder op ontdekking gegaan naar nieuwe smaken, en hebben we een selectie gemaakt van enkele natuurlijke en kwalitatieve theëen. Ga op ontdekking in ons Iluigi tea gamma en maak een wereldreis met je smaakpapillen.

ILUIGI

Breeveld 4 2970 Schilde 
België

OPENINGSUREN

Altijd welkom op afspraak of wij komen naar jou toe. 

E

Jouw Privacy

E

Voorwaarden

E

Cookies